Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Campingvogn, bobil og telt

Beverøya har campingplass som er åpen for campinggjester hver dag hele året. Vi har god plass til deg om du kommer med telt, campingvogn eller bobil.  

Fasiliteter

Beverøya har mange inndelte plasser som er avgrenset med hekker. I tillegg har vi to store åpne områder hvor man enklere kan stå flere sammen dersom det er et ønske. Alle våre plasser er like egnet for alle typer campingenheter. Som campinggjest hos oss har du tilgang til strøm, sanitæranlegget, kjøkkenet, tømmestasjon for gråvann, tømmestasjon for campingtoalett og WIFI hele året. I tillegg har vi en del sesongbestemte aktiviteter og utevann på sommeren.

Kort vei til sentrum og turløyper

Som gjest på Beverøya har du kort vei til fasilitetene. Vi har gang- og sykkelvei inn til sentrum som ligger omlag 1 km fra campingen. I Bø sentrum finnes flere restauranter og over 100 butikker. Bø har et aktivt sentrum hvor det stadig foregår arrangementer. Dersom du ønsker litt mosjon i fine omgivelser, så anbefaler vi en tur på folkestien langs Bøelva. Du kan gå direkte fra campingen. Kart får du i resepsjonen.

Ingen plassreservasjon

Det er ikke mulig å reservere plass til caravan, bobil eller telt hos oss. Se her for våre innsjekksutiner.  

I vårt sanitæranlegg er det dusjer, toaletter, to familiebad (ett hcp-rom), vaskerom med tørketrommel og et rom for tømming kjemiske toaletter.

Som gjest på Beverøya har du tilgang til vårt felleskjøkken. Det er komfyrer, oppvaskmaskin, microbølgeovner og oppvask kummer. Det er også spisebord til fri benyttelse. Kjøkkenet ligger i resepsjonsbygget på motsatt side.

Priser 2020

Våre priser varierer etter sesong, etterspørsel og aktivitetsnivå på plassen.

Norsk Bobilforening og Norsk Bobil og Caravanklubb har rabattavtale (195,- inkl. strøm uavhengig av felt) hele året utenom i periodene 5.april-13.april, 29.mai-1.juni og 26.juni-10.august. 

I juni er det rabatterte priser i ukedagene frem til 18.juni. Helger i juni gjelder ikke bobil rabatt.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.