Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Overnatting i hytte ved Bø sentrum og Lifjell

Vil du ha sentral overnatting ved Bø sentrum, er hytte på Beverøya et godt valg. Beverøya ligger 1 km fra sentrum, 4 km fra Bø Sommarland og 15 km fra Lifjell Norges sydligste høyfjell med topper opptil 1300 moh. 

Vårt mål er at et hytteopphold på Beverøya skal være en fornøyelse. Vi har lagt opp til at det skal være noe for enhver smak fra helt enkle hytter uten bad til 5-stjerners hytter med alle moderne fasiliteter. Vi har i alt 37 utleieenheter som inkluderer hytter med plass til to til ti personer, to leiligheter med plass til åtte personer. Felles for dem alle er at vi har satset på gode senger og godt renhold. Sluttrengjøring er inkludert i prisen på hyttene. Dette for at dere skal kunne nyte oppholdet hos oss. Alle hytter har tv.

De fleste av våre utleieenheter har eget bad. Dette er helårs campinghytter i høy standard som er klassifisert med fire til fem stjerner etter skandinavisk standard for klassifisering styrt av NHO i Norge. 

Vi har 8 hytter uten bad. Disse er mer tradisjonelle campinghytter og er for dere som ønsker den gode gamle campingopplevelsen. En av hyttene har wc, ellers må dusj og toalettbesøkene foregå på sanitæranlegget.

Dersom dere ikke finner noe som passer for dere hos oss, eller det rett og slett er fullt, så anbefaler vi følgende overnattingssteder i Bø. Alle tre alternativene styres fra en og samme resepsjon som ligger på Bø Hotell. Sjekk hotellets nettsider for mer utfyllende informasjon enn det som står under. 

Været nå

°C

Våre priser:

Hytteprisene våre varierer etter sesong og etterspørsel. Bruk våronline booking til å finne aktuelle priser for den perioden du ønsker. Prisene inkluderer sluttrengjøring. Prisene inkluderer ikke sengesett og håndklær.

Alle hyttene inneholder:

Dyner, puter, kjøleskap, kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kaffetrakter. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.